Encara estem a l’estiu i sabem que, a la vesprada, si fa calor, ve de gust molt un gelat per a baixar la temperatura del cos i, al mateix temps, disfrutar d’alguna cosa dolça (que el cos t’ho demana), la veritat és que els pastissos segueixen sent les reines per als moments especials i, en La Rosa de Jericó, sabem que els pastissos per a moments especials han de ser espectaculars. Per açò és que els fem no solament perquè entren per la vista, sinó també perquè entren pel gust.
Tens un bateig, un aniversari o una boda? Hi ha pastissos per a batejos, pastissos per a bodes, pastissos per a aniversaris i, en general, pastissos per a qualsevol esdeveniment especial. Però, on has de quedar bé, i no et pots permetre fallar, és, sens dubte, en el pastís perquè és el que més podran recordar els teus convidats, si el menjar que vas oferir estava bo o no.
Per açò en la pastisseria La Rosa de Jericó t’oferim una selecció de pastissos diferents perquè pugues triar la que vaja millor per a la teua celebració i, així, triomfar oferint un producte de qualitat als teus convidats amb ingredients de primera qualitat, la majoria d’ells provinents d’Espanya (dels millors que hi ha en el món actualment).
Solament has de pensar en el que vols i et podrem fer un pastís per a moments especials. Et donarà pena menjar-te’l però, després de fer-ho, et quedarà un bon sabor de boca i un record que t’acompanyarà per molt temps. Després res et sabrà igual quan proves la pastisseria La Rosa de Jericó.
T’animes a encarregar-nos un pastís i a quedar com tot un rei o una reina? No ho dubtes, amb els pastissos especials de la Rosa de Jericó ho aconseguiràs.